Binnen Nedap Security Management richten we ons op innovatieve technologie voor toegangscontrole, inbraakdetectie en locker management. Nedap was met AEOS een van de pioniers op het gebied van web-based toegangscontrole. Bekende namen waaronder Unilever en Philips hebben gekozen voor AEOS. Binnen Philips wordt dit project het Global One Badge Program genoemd. Medewerkers over de hele wereld kunnen nu met één en dezelfde pas toegang krijgen tot gebouwen en ruimtes.

Bij Nedap blijven wij grenzen verleggen. Een mooi voorbeeld is onze samenwerking met GST om toegangscontrole te verbinden met handzeep dispensers. Dit initiatief is razendsnel ontwikkeld in het voorjaar van 2020 om bedrijven te helpen de veiligheid op de werkvloer te vergroten. In dit geval door een goede hygiëne te bevorderen tijdens de pandemie. Onze specialisten binnen AEOS buigen zich nu over de vraag: ‘waar begint en waar eindigt onze oplossing? Welke functionaliteiten zouden we strategisch gezien beter zelf in ons product kunnen ontwikkelen en op welk gebied kunnen we juist het beste samenwerken? Achter toegangscontrole schuilt een fascinerende wereld van geavanceerde technologie die continu in ontwikkeling is. Hardware, software, verschillende protocollen en integraties met andere systemen.

Binnen Nedap Security Management kom je eigenlijk alle facetten van een moderne technologie-gedreven oplossing tegen. Wie wil dat nou niet?