Back to vacancies overview

Stage – Recruitment & Events

 • Location Groenlo
 • Business unit General

Ben jij een gedreven en enthousiaste student met een achtergrond in een opleiding zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Human Resource Management? Wil je praktijkervaring opdoen in het werven en selecteren van toptalent en deel uitmaken van een dynamisch team? Dan is deze stage bij Nedap iets voor jou! 

Als Recruitment & Events stagiair speel je een cruciale rol in het invullen van stage-, afstudeer- en bijbaanvacatures binnen Nedap. Samen met onze Campus Recruiter werk je aan het identificeren, kwalificeren, selecteren en voordragen van kandidaten. Je draagt ook bij aan het administratieve aspect van het wervingsproces en ondersteunt bij evenementen.

'Ik heb als Recruitment & Events stagiair veel dingen mogen oppakken. Zo heb ik bijvoorbeeld de Nedap Studentday mogen organiseren, dit is een dag voor alle stagiaires, afstudeerders en werkstudenten binnen Nedap. Dit was heel erg leuk om te doen! Daarnaast kreeg ik veel vrijheid in het uitvoeren van mijn dagelijkse werkzaamheden en pakte ik zelf het contact met kandidaten op.' - Loulou (Recruitment & Events stagiair)

Een greep uit jouw takenpakket:  

 • Vacaturebeheer: Verzamelen, beheren en actueel houden van stage-, afstudeer- en bijbaanvacatures. 
 • Werving en selectie: Identificeren van potentiële kandidaten, uitvoeren van screenings en aanbevelingen doen aan hiring managers. 
 • Open sollicitaties: Beoordelen van open sollicitaties, selecteren van geschikte profielen voor hiring managers en onderhouden van communicatie. 
 • Kandidatencontact: Actief contact onderhouden met kandidaten en hen op de hoogte houden van de voortgang van hun sollicitatieproces. 
 • Administratie en ondersteuning: Uitvoeren van diverse administratieve taken, variërend van gespreksplanning tot contractuele afhandeling. 
 • En misschien wel het leukste! Het ondersteunen van de Campus Recruiter bij evenementen. 

Your team

Als Recruitment & Events stagiair maak je deel uit van ons hechte recruitmentteam. Ons team is samengesteld uit ervaren professionals die toegewijd zijn aan het aantrekken en ontwikkelen van talent.  

Samen organiseren we evenementen, screenen we kandidaten en zorgen we ervoor dat Nedap altijd toegang heeft tot het beste en meest veelbelovende jong talent. Onze cultuur is open, inclusief en gericht op groei. We moedigen creativiteit en innovatief denken aan en streven ernaar om samen succesvol te zijn. 

 

Our offer

Als stagiair of afstudeerder bij Nedap kun je zowel remote als op onze toffe campus in Groenlo werken, in overleg met je team. De keuze is aan jou. Je krijgt volop ruimte om ‘de lead’ te nemen in jouw opdracht, waarbij persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Je werkt samen met bevlogen professionals van wie je veel kunt leren.

Als dank voor je inzet organiseren we ieder half jaar een ‘Nedap Studentday’, een gezellige dag met alle stagiairs, afstudeerders en werkstudenten bij Nedap. Daarnaast bieden we een maandelijkse stage- of afstudeervergoeding tussen de €325,- en €650,- per maand. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan is er kans op een baan bij Nedap. Veel studenten zijn na hun opdracht blijven plakken!

Required experience and skills

Je bent een enthousiaste student met sterke communicatieve vaardigheden waarmee je naadloos kunt samenwerken met diverse mensen, of het nu teamleden, kandidaten of managers zijn. Je weet hoe je contact moet maken en je kunt de juiste sfeer creëren. 

Bovendien ben je niet bang om het voortouw te nemen en neem je graag initiatief. Als een radar spot je de beste talenten en besteed je altijd veel aandacht aan de kleinste details om ervoor te zorgen dat alles klopt. 

Daarnaast voldoe je aan de volgende criteria: 

 • Je studeert in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Human Resource Management of een vergelijkbare studie.
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. 

De stage heeft bij voorkeur een duur van 5 maanden, waarvan het liefst 3 tot 4 dagen bij ons op kantoor in Groenlo.

About Nedap

We are Nedap: a tech company with people knowledge. We’re located on a fantastic campus in Groenlo, where more than 900 specialists in fields such as design, engineering, software development, finance, HRM, project management, marketing and sales are working on the development of new technology. Technology that helps people be more productive and successful in their work.

Application procedure

Nieuwsgierig geworden? Solliciteer via onze website of neem contact op met Vera Zwerink (vera.zwerink@nedap.com).

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • 1 . Your application
 • 2 . First interview
 • 3 . Next meet & greet
 • 4 . Offer
 • 5 . High five!
Step 1
Your application

You’ve applied? Awesome! We will reply to your application as fast as possible, but at least within 10 workdays via e-mail.

We respect your privacy, therefore you can only apply via our website. Applications via e-mail will not be accepted.