Nedap Healthcare

Meer dan 80.000 zorgprofessionals werken dagelijks met de gebruiksvriendelijke intuïtieve software van Nedap healthcare. Dankzij deze slimme tools werken zorgprofessionals volledig zelfstandig.
Gerelateerde marktgroepen
Beveiliging en toegang voor zorginstellingen
Created with Sketch.

Hogere werkdruk, ouderen wonen langer thuis

De druk op zorgprofessionals wordt steeds groter. Zorgbudgetten krimpen. We worden steeds ouder en wonen langer thuis. Hoe kunnen we aan de toenemende zorgvraag voldoen met beperkte middelen? Alleen door het werk slimmer te organiseren. Dit is waar Nedap healthcare marktleider mee is geworden.

Meer tijd voor zorg

Wij verschaffen zorgprofessionals de tools waarmee zij hun tijd optimaal kunnen benutten. Onze sociale software geeft inzicht in het reilen en zeilen van (wijk)teams, financieel én sociaal. Krijgen cliënten de aandacht en zorg die zij nodig hebben? Zijn alle betrokkenen geïnformeerd? Alle informatie die nodig is om het zorgproces slim te regelen, is beschikbaar.

Zelf de regie

De tools van Nedap healthcare geeft zorgteams de volledige verantwoordelijkheid voor alle fasen van het zorgproces. Alle tools zijn mobiel te gebruiken: van plannen en roosteren, een medisch dossier en teamcommunicatie tot en met factureren vanuit eigen agenda’s. Ook voor cliënten ontwikkelt Nedap healthcare voortdurend nieuwe tools. Zo kunnen zij zelf metingen (gewicht, bloeddruk, metingen van de Apple Watch) verrichten en bijhouden in een online dossier, waardoor iedereen straks een persoonlijk gezondheidsdossier (PGD) heeft.

Contact opnemen
Dennis ter Haar
Marketing & PR Nedap Healthcare
0544 471 111
info@nedap.com
Contact opnemen

Message

Name
Email address

Enter the code below (to avoid spam)

captcha