Nedap Identification Systems

De readers en transponders van Nedap optimaliseren, bewaken en controleren dagelijks de bewegingen van miljoenen voertuigen en personen over de hele wereld. De techniek van Nedap wordt op allerlei terreinen toegepast. Bijvoorbeeld om een veilige, snelle en comfortabele doorstroming van voertuigen en personen bij vliegvelden, havens of beveiligde gebouwen te garanderen.
Gerelateerde marktgroepen
Toegangscontrole, inbraakdetectie, video- en lockermanagement.
Created with Sketch.

Leefbaarheid in steden

De bevolking in steden blijft groeien, en daarmee ook het aantal voertuigen. De grote vraag is: hoe houden we steden leefbaar? Er is een toenemende behoefte aan oplossingen die veiligheid, bereikbaarheid en doorstroming kunnen waarborgen. Geavanceerde technologie voor het op afstand identificeren van voertuigen en personen speelt hierbij een cruciale rol.

Groot in langeafstand identificatie

Nedap is marktleider op het gebied van langeafstand identificatie: gepatenteerde oplossingen die niet alleen het voertuig, maar ook de bestuurder op afstand herkennen. Zelfs bij hoge snelheden. Dit betekent een enorme verbetering voor de doorstroming bij in- en uitgangen van bijvoorbeeld parkeergebouwen, vliegvelden, bedrijventerreinen en steden. Deze Nedap techniek zorgt ook voor veilige, comfortabele handsfree toegang binnen gebouwen.

Onze producten

Nedap ontwikkelt, produceert en verkoopt alle producten en systemen in eigen beheer. Met meer dan 30 jaar aan RFID ervaring biedt Nedap voor elke situatie een passende oplossing. Onze producten zijn daarnaast gemakkelijk te integreren in bestaande systemen voor toegangscontrole, parkeerbeheer en verkeersmanagement.

TRANSIT
High-end platform op basis van Radio Frequency Identification (RFID) technologie in de 2,45 GHz band. Lees hier meer over TRANSIT.

uPASS
Kosten-efficiënte productlijn op basis van Ultra High Frequency (UHF) technologie in de 868 tot 928 MHz-band. Lees hier meer over uPASS.

ANPR
Kentekenherkenning op basis van Optical Character Recognition (OCR) technologie. Lees hier meer over ANPR.

MACE
Platform voor toegangscontrole op basis van smartphones en digitale toegangspassen. Lees hier meer over MACE.

Contact opnemen
Milou Post
PR Nedap Identification Systems
0544 471 111
info@nedap.com
Contact opnemen

Message

Name
Email address

Enter the code below (to avoid spam)

captcha