Slim licht brandt alleen wanneer het nodig is

Nedap Light Controls ontwikkelt lichtmanagementsoftware met maar één doel: ledverlichting nog zuiniger en echt duurzaam maken.
Gerelateerde marktgroepen
- Water zuiveren en inkt drogen met behulp van UV-licht
Created with Sketch.
Retailers helpen om elke vierkante meter winkeloppervlak optimaal te benutten.
Created with Sketch.

Led in een nieuw daglicht

De ontwikkelingen op het gebied van verlichting gaan razendsnel.

Led-technologie is inmiddels de nieuwe standaard die een betere kwaliteit van licht combineert met hoge energiebesparingen. Met de opkomst van led is tevens het digitale tijdperk in verlichting aangebroken, waarbij de echte winst zit in het intelligent aansturen van ledverlichting.

Alle lichtpunten online

Connected verlichting is de sleutel om het volledige potentieel van LED verlichting gedurende de gehele levensduur te ontsluiten. In het dynamische lichtmanagementplatform van Nedap zijn alle individuele lichtpunten verbonden met het internet en worden ze draadloos aangestuurd. Lichtregelingsstrategieën, zoals het instellen van tijdschema’s, het benutten van daglicht en detectie van beweging elimineren verspilling met maximale energiebesparingen als gevolg.

Duurzaamheid voorop

Op basis van real-time informatie van het verlichtingssysteem kunnen onderbouwde beslissingen worden genomen voor verdere energiereductie en proactieve onderhoudsadviezen. Deze informatie is essentieel om ook in de toekomst kostenbesparingen te garanderen.

Lichtmanagement van Nedap maakt verlichting toekomstbestendig, omdat gedrag van armaturen op elk gewenst moment met een paar muisklikken veranderd kan worden als de klant hierom vraagt.

Contact opnemen
Corine Smeenk
PR Nedap Light Controls
0544 471 111
info@nedap.com
Contact opnemen

Message

Name
Email address

Enter the code below (to avoid spam)

captcha