Nedap Livestock Management: varkens

Wereldwijd werken varkenshouderijen in meer dan 20 landen met Nedap Livestock Management. Hoe groot hun veestapel ook is: onze technologie geeft varkenshouders zicht op iedere fase in de levenscyclus van een varken. De systemen van Nedap zorgen ervoor dat elk varken verzorging krijgt op basis van individuele behoeften. Dit verbetert het rendement én het welzijn van het varken.
Gerelateerde marktgroepen
Alles voor vruchtbaarheid, gezondheidsmonitoring en tochtdetectie van koeien
Created with Sketch.
Plezieriger en efficiënter werken in de zorg
Created with Sketch.

Schaalvergroting vraagt andere bedrijfsvoering

Varkensvlees is nog steeds het meest geconsumeerde vlees ter wereld. De vraag naar deze bron van eiwit neemt jaarlijks toe. De varkenshouderij speelt hierop in met schaalvergroting. Tegelijkertijd worden de eisen met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid steeds zwaarder. Het monitoren, verzorgen en managen van een gezonde productiviteit van individuele varkens is dan ook een steeds grotere uitdaging.

Slimme huisvestingssystemen

Nedap Livestock Management levert systemen die de conditie en prestaties van elk afzonderlijk varken volgen en managen. Het systeem is gebaseerd op oorknoppen met de slimme Nedap identificatietechnologie (RFiD). Of het nu gaat om automatisch voeren, sorteren en separeren, wegen of berigheid detecteren. Alle gegevens om varkens individueel aan te sturen komen beschikbaar via pc, tablet of smartphone.

Gezonde varkens en rust in de groep

Nedap is sterk verbonden met de veehouderij en ontwikkelt alle systemen samen met varkenshouders. Wereldwijd geven wij varkenshouders een antwoord op de vraag hoe zij – ondanks schaalvergroting – toch kunnen zorgen voor het welzijn van dieren. Onze toepassingen besparen tijd, creëren rust en overzicht en dragen bij aan een duurzame ontwikkeling voor een gezonde varkenshouderij.

Contact opnemen
Jan Oord
PR Livestock Management
+31 (0) 544 471 111
info@nedap.com
Contact opnemen

Message

Name
Email address

Enter the code below (to avoid spam)

captcha