Nedap Retail

Radio Frequency Identification (RFID) technologie stelt retailers in staat om artikelen op afstand en real-time te monitoren. Dankzij Nedap RFID toepassingen kunnen retailers voorraden optimaliseren, derving verminderen en omzetten verhogen. Groot voordeel van Nedap is, dat klanten op kleine schaal kunnen beginnen en daarna snel kunnen opschalen. De resultaten bewijzen keer op keer, dat onze RFID oplossingen een zinvolle investering zijn.
Gerelateerde marktgroepen
Laat je collectie opvallen door slimme verlichting
Created with Sketch.
Beveilig je personeel, je gebouwen en de nieuwe collectie
Created with Sketch.

Online bepaalt de spelregels

De grote vlucht die online heeft genomen, is voor elke retailer een uitdaging. Online heeft de manier waarop mensen zoeken, kiezen en kopen compleet veranderd. Klanten oriënteren zich online en weten vaak precies wat ze willen als ze in de winkel komen. Het product moet dan wél op voorraad zijn: de klant wil niet met lege handen naar huis.

De klant centraal

Nedap heeft praktische oplossingen voor de uitdagingen waarmee retailers wereldwijd worden geconfronteerd. Dankzij onze oplossingen voelt elke klant zich koning. Klanten vinden wat ze willen, waar en wanneer ze dat willen. Winkelmedewerkers verspillen geen tijd meer aan het zoeken naar producten, maar besteden hun tijd aan zinvoller zaken: klanten service verlenen.

100% inzicht en controle

Nedap Retail biedt een breed scala aan high-performance RF- en RFID-systemen voor elektronische artikelbeveiliging (EAS) en in-store voorraadbeheer. De EAS en RFID oplossingen zijn cloud-gebaseerd en leveren real-time inzicht in diefstalrisico’s en de actuele voorraad, middels lokale én organisatie-brede dashboards. Via een geavanceerd online platform kunnen retailers alle processen en applicaties binnen de winkel eenvoudig monitoren en beheren.

Contact opnemen
Ilse Protsman
PR Nedap Retail
0031 (0)544 471 111
info@nedap.com
Contact opnemen

Message

Name
Email address

Enter the code below (to avoid spam)

captcha