Nedap Security Management

Wij verbeteren de veiligheid van mensen met toegangscontrole die hun ideeën, omgeving en daarmee henzelf beschermt. Dit gaat verder dan het openen van deuren. Onze systemen sluiten aan bij de persoonlijke levensstijl van mensen en de specifieke wensen van organisaties, zonder te hinderen of beperken. Met AEOS - Europa’s leading systeem op het gebied van toegangscontrole - krijgt een veiligheidsbeleid concrete invulling. Zo’n 43 miljoen keer per dag wordt gebruik gemaakt van toegangsdeuren die beveiligd zijn met deze technologie. AEOS integreert met bestaande processen en systemen en past zich aan de grootte van uw organisatie aan. Uiteraard voldoet het systeem zelf ook aan de hoogste veiligheidsstandaarden in de markt.
Gerelateerde marktgroepen
Voertuig- en bestuurder identificatie op lange afstand
Created with Sketch.
Artikelbeveiliging en voorraadbeheer
Created with Sketch.

Altijd in beweging

De ontwikkelingen binnen Security Management staan nooit stil. Nieuwe technologie, veranderende regels en wetten, hogere compliance eisen, allemaal factoren die ervoor zorgen dat beveiligingssystemen voortdurend moeten worden aangepast. Het aanpassen van systemen kost geld, zeker als het meerdere systemen betreft. Om nog maar niet te spreken over de complexiteit die gebruikers ervaren, als ze met al die verschillende systemen moeten werken.

Klaar voor de toekomst

Omdat niemand kan voorspellen wat organisaties over 5 jaar nodig hebben, heeft Nedap AEOS ontwikkeld. AEOS is gebaseerd op software en krachtige controllers: hierdoor is AEOS gemakkelijk aanpasbaar zonder onnodige kosten. Dit maakt AEOS flexibeler, toekomstbestendiger en gemakkelijker in gebruik dan andere beveiligingsoplossingen.

Kostenefficiënt, intuïtief en flexibel

Nedap ontwikkelt voortdurend nieuwe functionaliteiten voor AEOS. U past uw platform eenvoudig aan met AEOS software, zonder hardware te vervangen. Het enige dat nodig is om nieuwe functionaliteiten te gebruiken, is een software update. Er hoeft maar één systeem onderhouden en beheerd te worden. Ook gebruikers werken in één systeem: een intuïtief systeem, want het is volledig ontworpen vanuit de gebruiker. Het resultaat? Minder gebruikersfouten, meer veiligheid en volledige controle.

Contact opnemen
Roos van Groenewoud
PR Nedap Security Management
0031 544 471 899
info@nedapsecurity.com
Contact opnemen

Message

Name
Email address

Enter the code below (to avoid spam)

captcha