Nedap Security Management
AEOS van Nedap is de enige, volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing die toegangscontrole, videomanagement, inbraakdetectie en locker management combineert in één platform.
Gerelateerde marktgroepen
Voertuig- en bestuurder identificatie op lange afstand
Created with Sketch.
Artikelbeveiliging en voorraadbeheer
Created with Sketch.

Altijd in beweging

De ontwikkelingen binnen Security Management staan nooit stil. Nieuwe technologie, veranderende regels en wetten, hogere compliance eisen, allemaal factoren die ervoor zorgen dat beveiligingssystemen voortdurend moeten worden aangepast. Het aanpassen van systemen kost geld, zeker als het meerdere systemen betreft. Om nog maar niet te spreken over de complexiteit die gebruikers ervaren, als ze met al die verschillende systemen moeten werken.

Klaar voor de toekomst

Omdat niemand kan voorspellen wat organisaties over 5 jaar nodig hebben, heeft Nedap AEOS ontwikkeld. AEOS is gebaseerd op software en krachtige controllers: hierdoor is AEOS gemakkelijk aanpasbaar zonder onnodige kosten. Dit maakt AEOS flexibeler, toekomstbestendiger en gemakkelijker in gebruik dan andere beveiligingsoplossingen.

Kostenefficiënt, intuïtief en flexibel

Nedap ontwikkelt voortdurend nieuwe functionaliteiten voor AEOS. U past uw platform eenvoudig aan met AEOS software, zonder hardware te vervangen. Het enige dat nodig is om nieuwe functionaliteiten te gebruiken, is een software update. Er hoeft maar één systeem onderhouden en beheerd te worden. Ook gebruikers werken in één systeem: een intuïtief systeem, want het is volledig ontworpen vanuit de gebruiker. Het resultaat? Minder gebruikersfouten, meer veiligheid en volledige controle.

Contact opnemen
Mardy Lammers
PR Nedap Security Management
0031 544 471 111
info@nedap.com
Contact opnemen

Message

Name
Email address

Enter the code below (to avoid spam)

captcha