Nedap Security Management

Nedap Security Management (NSM) ontwikkeld access control-, Intrusion- en lockermanagementsystemen voor bedrijven die opereren in verschillende sectoren, denk hierbij aan overheidsgebouwen, vliegvelden, ziekenhuizen, scholen, industriële panden en openbare ruimtes.
Gerelateerde marktgroepen
Voertuig- en bestuurder identificatie op lange afstand
Created with Sketch.
Artikelbeveiliging en voorraadbeheer
Created with Sketch.

Wij openen de deur naar veiligheid

Toegangscontrole die vrijheid biedt

Wij brengen vrijheid in het leven van alledag door mensen, locaties en eigendommen te beschermen. Wij beveiligen de toegang tot locaties die absoluut veilig moeten zijn, zoals bedrijfspanden, overheidsinstellingen, scholen, ziekenhuizen, luchthavens, fabrieken en publieke ruimtes.

De wereld verandert, wij veranderen mee

Welke doelstellingen je als organisatie ook hebt rondom toegangscontrole en veiligheid, AEOS helpt je ze te realiseren. Veranderen je behoeften of de omstandigheden? Dan verandert AEOS met je mee. AEOS is het ultieme platform voor elke toepassing van fysieke toegangscontrole, waar dan ook ter wereld. Wij hebben AEOS net als al onze andere producten ontwikkeld op ons Nederlandse hoofdkantoor. Met een uitgebreid team van ontwikkelaars, dat continu blijft werken aan verbeteringen investeren we volop in onderzoek en ontwikkeling. Met AEOS ben je verzekerd van een toegangscontrolesysteem op maat, dat altijd up-to-date is en een eindeloze levensduur heeft.

Door het toevoegen van nieuwe, op specifieke sectoren afgestemde verbeteringen aan AEOS nemen de gebruiksmogelijkheden toe. Daarnaast ontwikkelen we diensten op maat om de implementatie van AEOS te vergemakkelijken. Zo bieden we internationale bedrijven een specifieke implementatietool: het Global Client Programma. Daarmee kunnen zij voor al hun vestigingen wereldwijd hun beveiliging stroomlijnen, waardoor (deel)processen sneller en makkelijker verlopen.

Kostenefficiënt, intuïtief en flexibel

Nedap ontwikkelt voortdurend nieuwe functionaliteiten voor AEOS. U past uw platform eenvoudig aan met AEOS software, zonder hardware te vervangen. Het enige dat nodig is om nieuwe functionaliteiten te gebruiken, is een software update. Er hoeft maar één systeem onderhouden en beheerd te worden. Ook gebruikers werken in één systeem: een intuïtief systeem, want het is volledig ontworpen vanuit de gebruiker. Het resultaat? Minder gebruikersfouten, meer veiligheid en volledige controle.

Contact opnemen
Mariska Kersjes
PR Nedap Security Management
0031 (0)544 471 874
mariska.kersjes@nedap.com
Contact opnemen

Message

Name
Email address

Enter the code below (to avoid spam)

captcha