Nedap Staffing Solutions

Nedap Staffing Solutions geeft intercedenten onder de naam PEP allerlei tools om de administratieve rompslomp te verminderen. Eerst was er alleen een oplossing voor het registreren van uren, inmiddels heeft Nedap Staffing Solutions een breed pakket aan diensten die het leven van de intercedent gemakkelijker maken. Intercedenten hebben daardoor meer tijd voor zaken die ertoe doen: betere relaties opbouwen met klanten én flexwerkers.
Gerelateerde marktgroepen
Toegangscontrole, inbraakdetectie, video- en lockermanagement.
Created with Sketch.

De intercedent 1.0

Urenbriefjes verzamelen, handschriften ontcijferen, data inkloppen en doorsturen: veel bedrijven zijn nog steeds niet ‘digitaal’ als het gaat om urenregistratie van flexwerkers. Dit kost intercedenten handenvol werk. En er zijn nog veel meer taken die intercedenten onnodig veel werk opleveren. Zo kan een vraag van een inlener een tijdrovende zoektocht – middels bellen en sms’en – naar beschikbare flexkrachten opleveren. Een manier van werken die eigenlijk niet meer van deze tijd is.

De intercedent 2.0

Met PEP van Nedap Staffing Solutions werken intercedenten anders. PEP verwerkt de gewerkte uren van uitzendkrachten digitaal, eenvoudig en foutloos. Dit bespaart bergen tijd en voorkomt missers en miscommunicatie. Ook biedt PEP slimme tools om de beschikbaarheid én de geschiktheid van flexwerkers snel online te checken. Een vraag van een inlener is daarmee sneller én beter in te vullen. Ook geeft PEP intercedenten extra informatie over processen. Denk bijvoorbeeld aan de registratie van gewerkte uren per kostenplaats en per medewerker.

Gesprekspartner

Omdat PEP veel administratie uit handen neemt, ontstaat er meer tijd en ruimte voor het optimaliseren van processen. PEP levert kennis die voor de opdrachtgever tot nu toe moeilijk te achterhalen was. Daardoor zijn intercedenten ineens waardevolle gesprekspartners. Dankzij PEP kunnen intercedenten opdrachtgevers een belangrijke meerwaarde bieden. Een waardevolle tool om te bouwen aan stevige relaties dus!

Contact opnemen
Johnny Berendsen
PR Nedap Staffing Solutions
+31 (0)544 471 111
info@nedap.com
Contact opnemen

Message

Name
Email address

Enter the code below (to avoid spam)

captcha