Nedap, de toonaangevende specialist op het gebied van voertuigidentificatie en -detectie technologieën, heeft een eerste groep partners benoemd als officieel gecertificeerde partners. Deze certificering maakt deel uit van het Certified Partner Programma dat Nedap Identification Systems eind 2014 introduceerde.

Toegewijd programma voor drie sectoren
Nedap Identification Systems introduceerde in 2014 een partner programma voor de productlijnen Long-Range Identification (lange-afstand identificatie), Wireless Vehicle Detection (draadloze voertuigdetectie) en Smart City Access (intelligente stadstoegang). Dit Certified Partner Program biedt Nedap partners de mogelijkheid te worden erkend als een toegewijde integratiepartner. Met het programma profiteren gecertificeerde partners van voordelen op het gebied van sales, marketing, samenwerking en training.

De drie certificeringsprogramma’s zijn:
Nedap Certified Partner voor Long-Range Identification 
Heeft betrekking op de Nedap systemen voor een snelle, veilige en comfortabele identificatie van voertuigen en personen in en om gebouwen en terreinen
Nedap Certified Partner voor Wireless Vehicle Detection
Heeft betrekking op Nedap’s draadloze sensoren die in real-time informeren over de bezettingsstatus van parkeerplekken op straat en parkeerterreinen.
Nedap Certified Partner voor Smart City Access
Heeft betrekking tot voertuigtoegangssystemen die verkeer in gebieden zoals stadscentra, winkelgebieden en historische centrums reguleren.

Erkend als toegewijde partners
Een door Nedap gecertificeerde partner is een gekwalificeerde vertegenwoordiger met adequate kennis en vaardigheden met betrekking tot de planning, installatie en implementatie van Nedap producten. Deze partners zijn toegewijd aan het merk Nedap en bieden een uitstekende technische support aan klanten in één van de drie sectoren.

De eerste groep Nedap Certified Partners bestaat uit:
Long-Range Identification:
AAM Systems (Rusland), Identity Warehouse (Zuid-Afrika), Nortech Control (Verenigd Koninkrijk) en IDelcon (Spanje)
Wireless Vehicle Detection: 
AAM Systems (Rusland), AGK (Ierland), Flow (België), Vialis (Nederland), IDelcon (Spanje), Trafic Technologie Système, Traffic Technologie Système (Frankrijk), Infracontrol (Zweden) en IPSens (Verenigde Staten)
Smart City Access: 
ST&D en BAM Infratechniek Mobiliteit (Nederland)

Verbeterde concurrentiepositie
Nedap verwacht binnenkort meer gecertificeerde partners aan te kondigen. “We zijn erg trots om deze eerste groep van partners, die hebben ingestemd gecertificeerd en erkend te worden als waardevolle partner van Nedap, aan te kondigen. De meeste van deze partners werken al jarenlang met ons. We zijn blij dat we hen nu de mogelijkheid kunnen bieden om te worden gewaardeerd voor hun loyaliteit, toewijding en harde werken om onze producten te promoten en te installeren. Om waardevolle oplossingen te bieden voor eindgebruikers. Dit programma maakt het makkelijker om leveranciers met bewezen ervaring van succesvolle installaties met Nedap producten te identificeren. We verwachten de komende maanden meer toegewijde business partners te certificeren.” aldus Maarten Mijwaart, General Manager bij Nedap Identification Systems.

Meer informatie over Nedap’s partners en informatie over het partner programma: www.nedapidentification.com/partner-portal.html