Nedap lanceert AEOS 3.1.4, waarbij de intercom integratie met Commend intercom geïntroduceerd wordt.

Door deze integratie is in AEOS niet alleen meteen zichtbaar wie aan de deur staat, maar kan deze meteen via de intercom geverifieerd worden. Vervolgens kan er gecontroleerd toegang worden gegeven.

“Het gecontroleerd toegang geven is één van de meest uitgevoerde taken van receptionistes en bewakers”, zegt Arjan Bouter, sales manager van Nedap. “In de Grafische Alarm Handler van AEOS hadden zij al directe controle over sensoren, deuren en camera’s en daar is nu intercom bijgekomen. Met deze intercom-integratie van één van de grootste leveranciers van Critical Communication Systems heeft de gebruiker de volledige controle tijdens het verlenen van toegang. Ook voor controle achteraf geeft deze oplossing op eenvoudige wijze volledige inzage in welke operator, via welke intercom toegang heeft verleend, inclusief de bijbehorende videobeelden. Het achteraf onderzoeken van gebeurtenissen was nog nooit zo eenvoudig”.

AEOS is een geïntegreerde oplossing voor security management die toegangscontrole, videomanagement, inbraakdetectie en intercom in één platform combineert. Door intercom te integreren in AEOS bieden Nedap en Commend een uitgebreide en compacte oplossing voor bedrijven en instellingen.

www.nedapsecurity.com