Nedap introduceert een nieuwe generatie lichtmanagement op Light + Building van 13 tot en met 18 maart in Frankfurt (Duitsland). Deze dynamische lichtmanagementoplossing genaamd Nedap Luxon, is geschikt voor elk merk en elk type armatuur en combineert optimale prestaties met maximale besparingen gedurende de gehele levenscyclus van verlichtingssystemen.

Nedap Luxon Light Management dashboard

Softwaremodules Nedap Luxon, dat is ontwikkeld om sneller te besparen, biedt intuïtieve software voor lichtmanagement waarmee lichtregelingsstrategieën, zoals tijdschema’s, daglichtbenutting en aanwezigheidsdetectie, kunnen worden gecombineerd. Dit voorkomt onnodige energieverspilling. Met aanvullende modules kunnen onderhoud en energiebesparingsinitiatieven proactief worden beheerd.

Wireless DALI Activator Nieuw in het Nedap Luxon productassortiment is de Luxon DALI Activator (DALI 1&2). Deze Activator biedt draadloze regeling aan ieder DALI-armatuur, ongeacht het merk.

Over Nedap Luxon Met de dynamische lichtmanagementoplossing Nedap Luxon kunnen armaturen draadloos worden aangestuurd. Deze oplossing biedt online toegang tot het hele verlichtingssysteem waardoor remote monitoring, aanpassingen, datamining en software-updates mogelijk zijn. Dit resulteert in blijvende en duurzame prestaties. En zorgt in alle omstandigheden voor het juiste licht, op de juiste plek, op het juiste moment.