Nedap biedt een nieuwe high bay LED oplossing: het GE Albeo™ ABV armatuur. In combinatie met slimme controls van Nedap voldoet deze oplossing aan alle eisen die tegenwoordig aan energiezuinige high bay verlichting gesteld worden.

Het GE Albeo™ ABV LED armatuur is zeer efficiënt (106 tot 129 lumen per Watt) en energiezuinig, wat resulteert in een korte terugverdientijd. Deze terugverdientijd kan nog verder teruggebracht worden door gebruik te maken van intelligente sturingen en intuïtieve lichtmanagement software. Dit maakt het mogelijk verlichting naar wens te regelen met behulp van tijdschakelaars, daglicht- en bewegingsdetectie. Hierdoor wordt licht alleen gebruikt waar en wanneer dat nodig is, zonder onnodige verspilling.

Samenwerking GE en Nedap
Al eerder integreerde Nedap armaturen van GE in haar Luxon-productportfolio. Te weten het Lumination™ IS armatuur en het Albeo™ ABHG armatuur.  Met de toevoeging van het Albeo™ ABV armatuur verbreedt Nedap haar armaturenportfolio met als doel altijd een verlichtingsoplossing te bieden die past bij de locatie en de wensen van de klant. Altijd met als doel de energierekening nog verder te verlagen.