Een grote Nederlandse uitgever is de eerste die Nedap’s AEOS-toegangscontroleplatform combineert met het XProtect-videomanagementsysteem van Milestone. En dit slechts enkele weken na de officiële lancering van de integratie van AEOS en XProtect.

“De klant wilde de gebeurtenissen in hun AEOS-toegangssysteem zien in een krachtig videomanagementsysteem”, vertelt Kim te Kaat, Business Development Manager bij Nedap Security Management Nederland. “Ze wilden de kracht van het open platform van AEOS inzetten en met maar één database werken. De procedures en processen zijn daarom maar één keer gedefinieerd en dit voorkomt duplicaten in het systeem.”

Omdat hun toegangscontrole is geïntegreerd met hun HR-database, vermindert AEOS de kans op handmatige fouten aanzienlijk en wordt er een tijdsbesparing van bijna 30% gerealiseerd. Kim te Kaat voegt toe: “Bovendien hebben ze nu ook toegang tot diverse videobeheerfuncties van Milestone XProtect. Een echte win-winsituatie dus.”

De integratie is geïmplementeerd door Nedap’s channel partner Voskamp Beveiligingstechniek, die ook een partner van Milestone is. “Dankzij het strategische partnerschap tussen Nedap en Milestone konden we onze klant een fantastische, kostenefficiënte oplossing bieden”, zegt Michiel de Graaf, Manager S&O bij Voskamp.

Jurate Beniulyte, Strategic Alliances Manager, Milestone Systems: “Dit is wederom een belangrijk bewijs van de kracht van de Milestone-community en open platform-technologie, en de toegevoerde waarde die hoogwaardige integraties en partners kunnen bieden. Milestone is een groot voorstander van samenwerking om onze gezamenlijke klanten van perfecte oplossingen te voorzien, zoals Nedap en Voskamp Beveiligingstechniek met deze eerste installatie aantonen.”

De implementatie van dit toonaangevende project wordt eind 2016 gerealiseerd.

screenshot_non_authorized_badge