Nuts Evangelist
  • Location Groenlo
  • Business unit Healthcare

Help mee gegevensuitwisseling in de zorg een succes te maken! We zijn op zoek naar een organisatie- en presentatietalent met een oog voor marketing en PR. Iemand met een oplettend oog voor kansen en met een oprechte interesse in Nuts en de software die we nodig hebben. De uitdaging ligt in het vinden en organiseren van manieren om Nuts te blijven uitdragen en promoten. Hierbij kun je denken aan het organiseren van evenementen, het bijwonen van conferenties, het schrijven van nieuwsbrieven en artikelen, het opnemen en bewerken van Podcasts, het geven van presentaties, het maken van social media posts; kortom, alles wat jij denkt dat nodig is om het succes van Nuts te vergroten.
Maar wat is Nuts?  
Samen met meer dan 20 andere organisaties zet Nedap Healthcare zich in voor het Nuts initiatief. Als een van de belangrijkste bijdragers aan deze open source community proberen we een (inter)nationale zorginfrastructuur te creëren op basis van eerlijke principes. Deze infrastructuur faciliteert de uitwisseling van zorggegevens over de grenzen van organisaties heen, zodat zorgprofessionals betere beslissingen kunnen nemen en betere zorg kunnen verlenen.
Om onze community te blijven uitbreiden en te blijven bouwen aan een gedecentraliseerde zorginfrastructuur, zijn we op zoek naar meer partijen en zorgprofessionals die zich bij ons willen aansluiten, om onze waarden te delen en de zorginfrastructuur van de toekomst te helpen ontwikkelen. Zo trek je door het land (fysiek of virtueel) en bouw je aan een community die het Nuts initiatief ondersteunt en toepast in de eigen producten. Je behartigt hierbij de belangen bij diverse beleidsorganisaties, verwelkom je nieuwe partijen en help je de community bij het opzetten van nieuwe use-cases."
In overleg met het team ga je dus aan de slag met de dingen dat het Nuts-initiatief volgens jou nodig heeft om onze gemeenschap te blijven vergroten. Om erachter te komen wat Nuts nodig heeft, zal je korte lijnen hebben met het Nuts ontwikkelteam, de Nuts stichting (https://nuts.nl/stichting/) en onze community.  Dus wil je deel uitmaken van onze next-gen technologie en tegelijkertijd iets goeds doen voor de wereld? Dan zijn we op zoek naar jou!

Your team

Je wordt lid van een open-source gemeenschap. Het grootste deel van de interactie zal plaatsvinden met het "core-team". Dit is een team van verschillende enthousiaste en hoogopgeleide mensen, elk met zijn/haar eigen interesses. Ieder lid wordt gelijk behandeld en een goed gemotiveerde mening wordt zeer op prijs gesteld.

Our offer

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Required experience and skills

Voor deze functie zoeken we iemand met brede interesses (T-shaped), en iemand die vooral geïnteresseerd is in Nuts en techniek an sich. We zoeken iemand die onze software in de basis begrijpt of kan leren begrijpen, om het zo ook aan anderen te kunnen uitleggen. Je bent een creatief persoon die nieuwe manieren bedenkt om Nuts te promoten en die graag in contact staat met andere stakeholders.

Nedap, Healthcare

About Nedap Healthcare

We help care givers and nurses to save time on administrative tasks. With our technology, they are able to spend less time on registering, planning, reporting, and drawing up care plans, allowing them to devote more time to their patients. The family can also be informed immediately about the patient’s wellbeing at the touch of a button.

Application procedure

Nieuwsgierig geworden? Solliciteer via onze website of neem contact op met Yorick Hoftijzer via yorick.hoftijzer@nedap.com. Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wil jij ook je bijdrage leveren aan de zorg, maar in de software? Bekijk vooral onze andere vacatures? We komen graag met je in contact!

  • 1. Your application
  • 2. First interview
  • 3. Next meet & greet
  • 4. Offer
  • 5. High five!
Step 1
Your application

You’ve applied? Awesome! We will reply to your application as fast as possible, but at least within 10 workdays via e-mail.

We respect your privacy, therefore you can only apply via our website. Applications via e-mail will not be accepted.

Questions? Get in touch with our recruiter