Webinar (Nederlandstalig)

Nedap University

Datum: Maandag 22 juni 2020

Tijd: 13:00 – 14:00

Prijs: Gratis

Inschrijving is gesloten

Webinar Nedap University

Nedap_University_april2019_-74

Nedap University is onze volwaardige post-master softwareontwikkeling in samenwerking met de Universiteit Twente. In 1,5 jaar doe je theoretische kennis en werkervaring op van een softwareontwikkelaar. Goed om te weten: In november start de nieuwe lichting Nedap University studenten.

Ontdek of Nedap University jouw ding is! Tijdens deze webinar leer je in een uurtje alles over de modules van Nedap University en de ervaringen van University studenten.

Programma:

13:00 – 13:10 Introductie

13:10 – 13:40 Nedap University modules

13:40 – 14:00 Q&A

Webinar terugkijken

Sprekers

Icon Gerjan Wielink Gerjan Wielink

Ik ben Gerjan, 27 jaar, woon in Zutphen, werk bij Nedap Identification Systems. In april 2020 heb ik University afgerond. Ik werk als developer in het sofware services team bij IDS. Tijdens de Webinar zal ik modules 3 en 4 van het University programma toelichten. Bij module 3 zal ik wat proberen te vertellen over de stap die je maakt van zelf gebouwde kleine applicaties tot volwassen applicaties die je als team bouwt. Voor module 4 ga ik proberen wat te vertellen over het wegwijs worden in het software ecosysteem en de stap van ‘iemand die Java kan’ naar echte ‘developer’.

Icon Jasper Pluijmers Jasper Pluijmers

Mijn naam is Jasper en ben in mei afgestudeerd van Nedap University. Op dit moment werk ik bij Nedap Retail als embedded software developer. Daar hou ik mij voornamelijk bezig met de computers die in de antidiefstalpoortjes zitten die je bijvoorbeeld kent van H&M. Tijdens de webinar zal ik jullie door het eerste deel van het traineeship meenemen.

Icon Linda Poppe Linda Poppe

Mijn naam is Linda, 25 jaar, en ik heb net als Jasper en Gerjan dit jaar Nedap University afgerond. Voor University heb ik biologie en milieuwetenschappen gestudeerd, en ik werk nu als software developer bij Nedap Healthcare. Daar werk ik bij Ons Medicatie: een applicatie waarmee zorgmedewerkers het toedienen van medicijnen digitaal kunnen vastleggen. Tijdens de webinar zal ik het hebben over de laatste twee modules van de traineeship.

Student Newsletter

De Nedap student letter houdt je – vier keer per jaar – op de hoogte van zaken die vooral voor studenten van belang zijn. Zoals stage- en afstudeeropdrachten, exclusieve trainingen en events.

For Students

Kickstart je carrière. Ontdek onze mogelijkheden voor studenten zoals evenementen, stages en afstudeeropdrachten.